Инфо

11. јун 2015.11. јун 2015.
ДЕМАНТИ

ПОВОДОМ ТЕКСТА „ДА ВАМ СЕ НЕ ДЕСИ ШТО И МЕНИ“

Свесни чињенице да деманти немају одјек као неаргументовани напади на нашу фирму и појединце нисмо могли, а да не реагујемо на више неистина објављених у чланку у прошлом броју „Гласа Подриња“(„Да вам се не деси што и мени“).
1. Колега Јанко није дао погрешан хербицид за соју. По њиховим изјавама препоруку су добили путем телефона и исту су тражили од трговца који је такође пољопривредник и који такође има засејану соју.
Сем поменутог хербицида „пламена“саветован је још један препарат за кукуруз, па је очигледно да је питање било упућено у вези заштите кукуруза. Ни трговац ни стручно лице не би погрешили у два препарата.
2. Ако је купац искусан и дугогодишњи пољопривредник и велики потрошач хербицида, како је могуће да није знао намену једног од најпродаванијих хербицида за кукуруз.
3. Власник фирме је културно разговарао са госпођом која је проценила да са 65 ари соје очекује приход од 1.200 евра (што је потпуно нереално) и тражи накнаду штете. Иако власник није признао рекламацију због горе наведених разлога, ипак је био вољан да поклони семе кукуруза и пестициде да се заснује нова производња. Госпођа на то није пристала.
4. Колега Јанко је променио три фирме и није добио отказ ни у једној, него је својом вољом дошао у најбољу.
5. Стручна служба „ТОМСИН“ је поносна на свој рад, а потврду о томе треба тражити од наших купаца широм Мачванског и Сремског округа.
Стручна служба “Томсин“ Шабац

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa