18. jun 2015.18. jun 2015.

U SLUŽBI GRAĐANA

Savet za bezbednost grada Šapca na svojoj 6. sednici održanoj 11.06.2015. godine razmatrajući bezbednosnu situaciju na teritoriji grada Šapca doneo je nekoliko značajnih odluka.
Da se u što kraćem roku izgradi trotoar i ulična rasveta u ulici Stevana Prvovenčanog u Kasarskim livadama u dužini od 1,6 km.
Da se pored lokalnog puta Šabac - Radovašnica u zoni šabačkog zabrana (preko puta zatvora) u dužini od 2 km iseku stabla koja ugrožavaju bezbednost saobraćaja posebno u zimskom periodu i pri vremenskim nepogodama.
Da se ubrza izrada procene ugroženosti grada Šapca.
Da se Ronilačko društvo “Spasilačko društvo Zaslon“ uključi u čišćenje plaže i u sve aktivnosti u vanrednim situacijama.
Savet za bezbednost podržava inicijativu da se u Masarikovoj ulici preispita parkiranje vozila sa leve i desne strane ulice kako bi se povećala bezbednost svih učesnika u saobraćaju, pešaka a posebno dece školskog uzrasta.
Savet za bezbednost upućuje javni apel svim privrednim subjektima i poljoprivrednim proizvođačima da u nastupajućoj letnjoj sezoni preventivnim radom podignu zaštitu od požara na viši nivo.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa