16. jul 2015.16. jul 2015.
ZAPADNA SRBIJA OSTAJE DEO VLADAJUĆE KOALICIJE

ZA POŠTOVANjE PROCEDURA

Nakon izostanka sa poslednjeg zasedanja gradske Skupštine odbornika Zapadne Srbije, predsednik ove stranke, Nemanja Pajić obratio se medijima. Kako je naveo, oni će ostati deo vladajuće koalicije, a na Skupštini, kao i dan pre toga na sastanku Gradskog veća, se nisu pojavili zbog toga što se predlozi odluka dobijaju u poslednjem trenutku. Pajić je takođe rekao i da je gradonačelnik Šapca, Nebojša Zelenović, bio upoznat sa njihovom odlukom.
-Imao sam niz razgovora sa gradonačelnikom o načinu funkcionisanja Gradskog veća i kako se donose odluke i priprema materijal za sednice, kako Veća, tako i Skupštine. Ne podržavam to da se odluke donose u poslednjem momentu i da se praktično na samim sednicama dobija materijal. Mislimo da se odluke koje su važne za grad ne mogu donositi na taj način i da se mora ispoštovati sva procedura, rekao je Pajić.
Prema njegovim rečima, nakon niza ukazanih sugestija gradonačelniku na problem, rekli su mu da ne vide drugi vid borbe, nego da ne učestvuju u radu Gradskog veća i Skupštine. Istakao je da se to ponovilo i pred poslednje zasedanja ovih organa, te da zbog toga nisu uzeli učešće u njihovom radu. Pajić veruje da će se ova praksa ubuduće promeniti.
M.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa