Инфо

16. јул 2015.16. јул 2015.
ЗАПАДНА СРБИЈА ОСТАЈЕ ДЕО ВЛАДАЈУЋЕ КОАЛИЦИЈЕ

ЗА ПОШТОВАЊЕ ПРОЦЕДУРА

Након изостанка са последњег заседања градске Скупштине одборника Западне Србије, председник ове странке, Немања Пајић обратио се медијима. Како је навео, они ће остати део владајуће коалиције, а на Скупштини, као и дан пре тога на састанку Градског већа, се нису појавили због тога што се предлози одлука добијају у последњем тренутку. Пајић је такође рекао и да је градоначелник Шапца, Небојша Зеленовић, био упознат са њиховом одлуком.
-Имао сам низ разговора са градоначелником о начину функционисања Градског већа и како се доносе одлуке и припрема материјал за седнице, како Већа, тако и Скупштине. Не подржавам то да се одлуке доносе у последњем моменту и да се практично на самим седницама добија материјал. Мислимо да се одлуке које су важне за град не могу доносити на тај начин и да се мора испоштовати сва процедура, рекао је Пајић.
Према његовим речима, након низа указаних сугестија градоначелнику на проблем, рекли су му да не виде други вид борбе, него да не учествују у раду Градског већа и Скупштине. Истакао је да се то поновило и пред последње заседања ових органа, те да због тога нису узели учешће у њиховом раду. Пајић верује да ће се ова пракса убудуће променити.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa