30. jul 2015.30. jul 2015.
BORTIĆEVI SOCIJALISTI PRIREDILI KOKTEL

POKRET ZA SVE LEVIČARE

Rukovodstvo novoosnovanog pokreta na šabačkoj političkoj sceni “Zoran Bortić ““ Šabački socijalisti“ priredilo je prošlog četvrtka koktel za prijatelje, simpatizere i koalicione pertnere. Zoran Bortić je tom prilikom rekao da događaji koji su prethodili nisu bili njegova odluka, ali da osnivanje ovog pokreta jeste i da ju je doneo zajedno sa partijskim drugovima sa kojima se borio za socijalističku ideju.
-Mislim da ćemo biti prava levica u Šapcu. Sve što levičarski program nudi u narednom periodu pokušaćemo da, kao deo vlasti sprovedemo, a nešto smo već i uradili. Očekujemo da će građani na lokalnim izborima prepoznati naš rad, elan i doslednosti da će nam ukazati poverenje, izjavio je Bortić.
Koktelu su prisustvovali direktori pojedinih javnih preduzeća i predstavnici stranaka vladajuće koalicije, kao i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.
Učlanjenje u Pokret počelo je već narednog dana, a svi koji žele da se pridruže mogu to učiniti od 8 do 20 časova u prostorijama Pokreta u Zanatskom centru. Bortić je pozvao sve koji prepoznaju pravu socijalističku ideju da ih podrže.
M.M.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa