Инфо

30. јул 2015.30. јул 2015.
БОРТИЋЕВИ СОЦИЈАЛИСТИ ПРИРЕДИЛИ КОКТЕЛ

ПОКРЕТ ЗА СВЕ ЛЕВИЧАРЕ

Руководство новооснованог покрета на шабачкој политичкој сцени “Зоран Бортић ““ Шабачки социјалисти“ приредило је прошлог четвртка коктел за пријатеље, симпатизере и коалиционе пертнере. Зоран Бортић је том приликом рекао да догађаји који су претходили нису били његова одлука, али да оснивање овог покрета јесте и да ју је донео заједно са партијским друговима са којима се борио за социјалистичку идеју.
-Мислим да ћемо бити права левица у Шапцу. Све што левичарски програм нуди у наредном периоду покушаћемо да, као део власти спроведемо, а нешто смо већ и урадили. Очекујемо да ће грађани на локалним изборима препознати наш рад, елан и доследности да ће нам указати поверење, изјавио је Бортић.
Коктелу су присуствовали директори појединих јавних предузећа и представници странака владајуће коалиције, као и градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.
Учлањење у Покрет почело је већ наредног дана, а сви који желе да се придруже могу то учинити од 8 до 20 часова у просторијама Покрета у Занатском центру. Бортић је позвао све који препознају праву социјалистичку идеју да их подрже.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa