30. jul 2015.30. jul 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: VANREDNA SITUACIJA I DALjE

I VOJSKA POMAŽE

U opštini Vladimirci samo delimično je rešeno pitanje vodosnabdevanja. Najteže je u Jazovniku, Jaloviku, Krnulama, delu Vukošića. Olakšavajuća okolnost je što je u pomoĐ meštanima stigla i vojska sa još dve cisterne.
- Poziv upućen ministarstvu i ministru Gašiću doneo je rezultat. Ovi divni ljudi stižu svuda. Nikog ne ostavljaju bez vode, i zbog toga su stekli simpatije svih naših žitelja. Uz nadu da će problem biti u potpunosti uskoro rešen zahvaljujemo im na svemu što su učinili. Kada je reč o zalaganju lokalne samouprave, spomenuo bih još jednom da su narodni poslanik Vlada Milošević i predsednik opštine Milorad Milinković svakodnevno u Beogradu. Za sada nailaze na silan odziv i vrednu pomoć na čemu se svima zahvaljujemo, kaže pomoćnik predsednika opštine Rade Kovačević.
Uz pokretne cisterne tu su i stacionirane.
- One su tu da u najugroženijim delovima opštine imamo vode u svakom trenutku. Nadamo se da ćemo rešiti pitanje glavnog voda do naredne godine i staviti tačku na probleme sa vodom, zaključuje Ivan Vuković tehnolog JKP “Izvor“ koji gazduje vodovodom koji traži hitne intervencije.
Sada su sve oči uprte u vojsku koja pomaže kako i priliči. Za boljitak u vodosnabdevanju koji se toliko iščekuje.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa