30. jul 2015.30. jul 2015.

Bubijada u Šapcu

U Šapcu je ovog vikenda održana petnaesta po redu „Bubijada“, koja je okupila vlasnike 101 automobila iz svih zemalja bivše Jugoslavije. Najveću pažnju građana privukao je defile ulicama grada, nakom čega su u pešačkoj zoni Šapčani imali priliku da razgledaju popularne oldtajmere. Da je atmosfera koju neguju ljubitelji „bube“ posebna, potvrdo je i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović koji je učestvovao u defileu.
- Drago mi je što ovde vidim ljude iz Crne Gore, Makedonije, Hrvatske. Dobro je da se družimo, da budemo dobri prijatelji i da negujemo tradiciju. Zaista se trudimo da u gradu ispratimo sve lepe i dobre stvari. Smatram da to što više od 90 različitih “buba“ dođe u naš grad da promovišu ideju druženja, dobrog raspoloženja i poštovanje tradicionlanih vrednosti , mora da naiđe na podršku Grada. Zato Grad podržava Bubijadu, kao što je podržavao i sve prethodne manifestacije, rekao je gradonačelnik.
Organizator Bogdan Mijailović istakao je da je skup u Šapcu najmasovniji u poređenju sa sličnim skupovima u Srbiji, kao i da je zadovoljan programom.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa