27. avgust 2015.27. avg 2015.
Prvi BMNj skup u Šapcu

PROMOCIJA BEZBEDNOSTI

Prvi BMNj skup održan je prošle nedelje na auto-pijaci u Šapcu. BMNj klub Šabac, uz podršku Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja na teritoriji grada Šapca i Agencije za bezbednost saobraćaja, upriličili su jedinstven skup u ovom delu Srbije. Tim povodom organizovane su akcije „Veži pojas“ i „Biram život“, a učesnicima i posetiocima BMNj skupa je deljen promotivni materijal o bezbednom učešću u saobraćaju. Predsednik Saveta i zamenik gradonačelnika Šapca Nemanja Pajić istakao je glavni cilj ove manifestacije a to je svakako promocija bezbedne vožnje i odgovornog ponašanja učesnika u saobraćaju.
- Jedan od tri najčešća uzročnika tragičnih posledica saobraćajnih nezgoda je nevezivanje pojasa. Najveći gubitak ““ ljudski život ““ može se sprečiti upravo vezivanjem pojasa. Zato je ovo mesto, na kom su okupljeni ljubitelji automobila, pravo mesto da pošaljemo poruku da je samo bezbedna vožnja ono u čemu se može istinski uživati. Bezbedna vožnja znači poštovanje propisa o ograničenju brzine, prilagođavanje vožnje uslovima puta i svakako vezivanje pojasa. Na poštovanje svih saobraćajnih propisa posebno ukazujemo u susret početku školske godine, a vozače pozivamo da obrate pažnju na najmlađe učesnike u saobraćaju i zaštite ih svojom odgovornom vožnjom- rekao je predsednik Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja i zamenik gradonačelnika Šapca Nemanja Pajić.
Program 1. BMNj skupa u Šapcu bio je raznovrstan pa su učesnici i posetioci mogli uživati u ispitu spretnosti, nadvlačenju automobila, izboru najboljeg zvuka motora, enterijera, felne, motornog prostora i još mnogo toga.
- S obzirom da prvi put organizujemo BMNj skup u Šapcu veoma smo zadovoljni brojem učesnika i posetilaca. Cilj nam je da skrenemo pažnju na bezbednu vožnju i učešće u saobraćaju jer jedino tako se zaista može uživati u ovim automobilima- rekao je portparol BMNj kluba Šabac Aleksandar Čokanović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa