27. avgust 2015.27. avg 2015.
POČELA REKONSTRUKCIJA „KOŠ KLUBA“

KOŠARKA NA STAROM MESTU

Prošlog utorka počeli su radovi na uređenju „Koš kluba“. Mesto koje je decenijama bilo sinonim za sportske terene na otvorenom, pre svega za košarku, za dva meseca vratiće stari saj. Osim za ljubitelje košarke, ovo mesto služiće i drugim sportistima i rekreativcima.
- Osim decenija propadanja, imali smo problema i sa pribavljanjem neophodne dokumentacije za početak rekonstrukcije ovog objekta. Bilo je dosta nerešenih imovinsko pravnih odnosa koje smo uspeli da sredimo. Javno preduzeće „Sportski centar“ i čitava Gradska uprava, a posebno zamenik gradonačelnika Šapca Nemanja Pajić, su se veoma angažovali da se ti problemi reše. „Koš klub“ će u roku od 60 dana biti u potpunosti obnovljen. Vreme nas služi, najave su da će čitav septembar biti pogodan za izvođenje radova, te se nadam da će u roku od dva meseca, ako ne i pre, „Koš klub“ zasijati starim sjajem, rekao je direktor Javnog preduzeća „Sportski centar“ Dragan Nikolić.
Koš klub dugo nije bio u funkciji. Drago mi je da će se ta situacija veoma brzo promeniti. Raduje me što će nova mladost stasavati pod obručevima na ovom mestu. Preko zime, služiće kao klizalište, a tokom godine ovde će se organizovati i druge manifestacije. Siguran sam da će „Koš klub“ postati mesto okupljanja naših sugrađana, rekao je prilikom početka radova na rekonstrukciji zamenik gradonačelnika Šapca Nemanja Pajić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa