17. septembar 2015.17. sep 2015.
RVANjE: KLUB VITEZ

DOKIĆU ZLATO U SLOVAČKOJ

Proteklog vikenda R. K. „Vitez“ je učestvovao na dva međunarodna turnira, memorijalnom turniru „Nikola Vukov“ u Senti i „Predsednikovom kupu“ u Beogradu. Iz Sente sa medaljama u Šabac su se vratili Uglješa Gajić sa zlatom i Momčilo Gajić sa bronzom, a iz Beograda Miloš Stanimirović sa srebrom, Nikola Nikolić i Ilija Petrović sa bronzama.
Takođe, protekle subote šabački rvači su učestvovali na 43. Međunarodnom turniru „Prijateljstva“ u slobodnom stilu u slovačkom gradu Prievidza. Na takmičenju je učestvovalo 186 takmičara iz tridesetak ekipa iz sedam država: Mađarske, Češke, Ukrajine, Poljske, Bugarske, Srbije i Slovačke a ekipa „Viteza“ je zauzela osmo mesto sa osvojene 3 medalje.
Senior Vitomir Dokić u kategoriji do 74 kg je posle tri pobede osvojio zlatnu medalju, pioniri Uglješa Gajić do 63 kg sa četiri pobede takođe prvo mesto dok je Ilija Petrović do 85 kg posle dve pobede izgubio u finalu i osvojio srebrnu medalju. Junior Miloš Stanimirović do 74 kg je izgubio u borbi za treće mesto ali je osvojio bodove za klub u ekipnom plasmanu. Marko Panović je sudio na ovom takmičenju uz pohvale slovačkih međunarodnih sudija.
Uz odlično gostoprimstvo stečena su nova prijateljstva a i provereno stanje forme pred početak drugog dela takmičarske sezone. Rvači Viteza dodaju gas rezultatima za svaki respekt.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa