Berza

  • aero 896 ▲ 3,11%
  • dinnpb 3.622 ▼ -0,77%
  • enhl 645 ⚫ 0,00%
  • fito 2.800 ⚫ 0,00%
  • kmbnpb 1.298 ▲ 0,23%
  • mtlc 2.000 ▲ 0,05%
  • niis 683 ▲ 0,44%
  • slmh 4.500 ⚫ 0,00%
  • utsi 1.300 ▼ -13,33%
(24. septembar 2015.)
Termoizolacija stambenih objekata

SUBVENCIJE GRADA

Grad Šabac već petu godinu zaredom subvencioniše jedan vid energetske efikasnosti - termoizolaciju stambenih objekata. Plan JSP“Stan“ Šabac je da do kraja godine budu završena 24 objekta individualnog stanovanja.
Zamenik gradonačelnika Šapca Nemanja Pajić i direktorka JSP“Stan“ Šabac Ljiljana Jovanović posetili prošlog petka radove na termoizolaciji na kući porodice Petrović iz Šapca.
- Broj naših sugrađana koji su zainteresovani za izolaciju stanova i kuća govori o tome koliko je ovo važan posao. Šabac u ovom poslu prednjači u odnosu na ostale gradove i predstavlja dobar primer. Šapčani koji su već uradili izolaciju su najbolja potvrda opravdanosti ove mere i njena preporuka. Zato grad podržava ove aktivnosti, jer zahvaljujući njima stanovanje postaje kvalitetnije, grad lepši, smanjujemo račune, štedimo energiju i štitimo životnu sredinu. Sve to je razlog da i u narednom periodu opredelimo sredstva za podršku ovom poslu, a sugrađane pozovemo da tu priliku iskoriste- rekao je zamenik gradonačelnika Šapca Nemanja Pajić.
Zbog velikog interesovanja građana direktorka JSP“Stan“ Šabac Ljiljana Jovanović najavila je nastavak projekta energetske efikasnosti u sledećoj godini.
-Privilegija je učestvovati u poslu koji donosi ovoliko zadovoljstva, prvenstveno jer imamo zadovoljne korisnike koji plaćaju manje račune, a imamo i objekat koji postaje nov i lep. Do kraja oktobra ćemo završiti preostalih desetak objekata individualnog stanovanja na kojima su radovi u toku, a uskoro ćemo započeti radove na još dva objekta kolektivnog stanovanja- rekla je direktorka JSP“Stan“ Šabac Ljiljana Jovanović.
- Mi smo se tri godine grejali na gas i to je za naše uslove bilo dosta skupo. Postavljanjem termoizolacije i fasade očekujem da grejanje bude minimalno 25-30% jeftinije. Zahvalio bih se ljudima iz grada koji su omogućili realizaciju projekta i za vlasnike kuća, ne samo stanova- rekao je Duško Petrović.

Najnoviji broj

18. jul 2019.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa