8. oktobar 2015.8. okt 2015.
U HOLISTIČKOM JOGA CENTRU U NEDELjU GOŠĆA PROF. DR SPOMENKA MUJOVIĆ

VESELA STRANA ŽIVOTA

Uverena da koristeći sopstveni um ogromna većina ljudi nikada ne bi morala da ode kod lekara, dr Spomenka Mujović, profesor histologije i embriologije u penziji, u svojoj sedamdeset drugoj godini ostala je posvećena predavanjima o holističkom pogledu na zdravlje i život, ekologiji uma. Usavršavajući se u Nju Orleansu, Parizu, Lozani, Ročesteru, ispisujući stranice i stranice desetine naučnih radova, nekadašnja profesorka na Medicinskom fakultetu u Beogradu po odlasku u penziju spoznala je blagodeti holističkog pristupa lečenju u Sivananda Joga centru na jugu Indije blizu grada Trivandruma.
Praktikujući ono što je naučila, vođenja mišlju da „ne možemo spasiti svet od užasa, ali možemo usmeriti pogled prema lepoti“ uz stalno učenje i spremnost na promene, njene radionice, koje održava nekada i u društvu Indusa Vinoda Bhardija, vesele su, pune životne mudrosti i znanja koje nesebično dele.
Upravo sve to i još mnogo više ponudiće Šapčanima na „Veseloj holističkoj radionici“ koja će se održati u nedelju, 18. oktobra, u šabačkom Holističkom Joga centru sa početkom u 17 časova.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa