29. oktobar 2015.29. okt 2015.
KONVENCIJA NOVE STRANKE U ŠAPCU

GODINU DANA NOVE MOBILIZACIJe

U subotu 7. novembra u sali Šabačkog pozorišta sa početkom u 19 časova održaće se predizborna Konvencija Nove stranke.
Na konvenciji će govoriti predsednik Zoran Živković, zamenik predsednika Vladimir Pavićević kao i predsednica političkog saveta Vesna Rakić Vodinelić.
Pre ravno godinu dana Nova stranka je u Šapcu otpočela svoje delovanje promovišući NOVU mobilizaciju, političku platformu na kojoj smatramo da treba temeljiti političko delovanje u Srbiji.
NOVA mobilizacija predstavlja naše viđenje načina za raskid sa dosadašnjom dugogodišnjom, a lošom političkom praksom koja je naročito izražena u poslednje tri godine, a čije su posledice dugoročne i nemerljivo loše.
Politikantstvo, nepotizam, bahato i samoživo ponašanje, razaranje sistema i državnih institucija, lična promocija i bogaćenje nikada nije bilo tako ogoljeno i vulgarno poželjno ponašanje vladajuće većine kao danas.
Takvom ponašanju štetnom po sve nas mora se suprotstaviti, a Nova stranka to čini promovišući novu politiku, nove mlade neukaljane političare, ljude spremne da se svojom čašću, zalaganjem i ličnom integritetom u svojim sredinama bore i izbore za novu, bolju politiku u Srbiji.
Nakon godinu dana od prvog predstavljanja na konferenciji za novinare i u emisiji urednika i voditelja Hanibala Kovača, Nova stranka ovom predizbornom Konvencijom poručuje da je sposobna i spremna izaći na predstojeće lokalne izbore kandidujući nove ljude i novu politiku, realne ciljeve, kao i program za lokalnu sredinu, sa percepcijom problema i ostvarivim rešenjima za njih, pod sloganom “Dobri ljudi, za loša vremena”, te sugrađanima pruža alternativu, da glasaju za ne manje zlo, već za veliko dobro, sveopšti boljitak i blagostanje.
Poštovani sugrađani, prijatelji, simpatizeri i članovi pozivamo vas da nam učinite čast svojim prisustvom na Konvenciji kao i koktelu upriličenom povodom godinu dana NOVE mobilizacije u Šapcu.
Gradski odbor NOVE stranke Šabac

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa