19. novembar 2015.19. nov 2015.
Budite i Vi unapred zadovoljni klijent AIK Banke

NEDELjA ŠTEDNjE

AIK Banka je povodom meseca štednje pripremila specijalne pogodnosti. Uz povoljne uslove, ono što AIK Banku čini pravim mestom za štednju su dostupnost i fleksibilnost depozita, različiti tipovi štednje, prilagođeni potrebama građana i sigurnost Banke kao kapitalno jake institucije.
Ovogodišnja ponuda obogaćena je štednjom sa isplatom kamate unapred, za uloge na period do 30 meseci. Ovaj vid štednje nudi mogućnost da klijenti celokupan iznos kamate dobiju unapred, odmah po polaganju depozita.
Za klijente koji su odlučili da svoj novac polože na oročenu štednju, AIK Banka je pripremila paket pod nazivom „25+5“. Specijalna pogodnost ovog tipa štednje ogleda se u tome da klijenti svoj ulog mogu podići kada god im zatreba, uz pripis stepenaste kamate.
Za klijente koji žele više od svoje štednje, AIK Banka je pripremila “FLEDžI” štednju. Uz garantovanu kamatnu stopu, štediše imaju mogućnost da u svakom trenutku raspolažu svojim novcem, i to putem e-banking-a, korišćenjem platne kartice bilo gde u zemlji inostranstvu ili dolaskom u bilo koju poslovnicu.
Banka je pripremila i atraktivnu vrstu štednje u evrima pod nazivom „štednja sa slojevitim kamatnim stopama“, koja pruža brojne mogućnosti. Klijenti koji oroče svoja sredstva na 12, 25 ili 30 meseci, mogu odabrati način isplate kamate mesečno ili o datumu dospeća uloga.
U nedelji štednje AIK Banka, već tradicionalno, misli i na najmlađe pa je u svoju ponudu i ove godine uvrstila i “MINIAIK” štednju, koja je u potpunosti prilagođena njihovim potrebama.
Sa “MINIAIK” dečjom štednjom imate mogućnost da štedite po viđenju, što znači da novac uplaćujete i njime raspolažete u svakom trenutku. Nova mogućnost je da možete izvršiti uplatu u iznosu koji želite u bilo kojoj filijali AIK Banke, takođe i ostvariti kamatnu stopu koja je viša od redovne kamatne stope za štedne račune po viđenju.
Stimulativnom ponudom, AIK Banka želi da se zahvali na lojalnosti i poverenju svim sadašnjim i budućim klijentima.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa