28. januar 2016.28. jan 2016.
OPŠTINA VLADIMIRCI: VELIKO PRIZNANjE UČENICI POSAVOTAMNAVSKE SREDNjE ŠKOLE

MILICA MEĐU ODABRANIMA

Milica Šimonović, učenica srednje Posavotamnavske škole, našla se u konkurenciji oko 264 škola među 17 dobitnika Svetosavske nagrade koja je napokon stigla u malu sredinu. Vedra osoba, neumorna i silno posvećena humanitarnom radu ponos je opštine Vladimirci, svojih Lojanica i oca Stevana koji se itekako utkao u njen rast do uzor učenice. Priznanje dobijeno u Vladi Srbije iz ruku ministra Srđana Verbića mnogo znači kaže skromna devojčica.
- Bilo je impresivno naći se u takvom društvu i zastupati svoju opštinu i brojne talente u njoj. Ispisala sam jednu stranicu zadovoljstva a po završetku srednje škole nameravam upisati Psihologiju i tako zaokružiti ono što voljim uz humanitarni rad kojem sam posvećena, kaže skromna i omiljena učenica i ponos Posavotamnave.
Direktor škole Milan Isailović ističe da je škola uradila koliko je mogla da stvori uslove za ovakav uspeh, koji je iznad svega pečat dela same Milice.
- Ona je stvarno za divljenje, radna, predana, sa jasnim ciljem i mi smo ponosni što stasava u našoj sredini. Pomažemo koliko možemo da se posveti i humanitarnom radu pa slika uspeha zaokružuju. Opština je dobila junaka i uzor i to je nemerljivo. Naša Milica među odabranima u Srbiji skoro da se ne veruje pošto ni brojne velike sredine nisu dobile to priznanje. Za Milicu Šimonović će se tek čuti u to ne treba sumnjati, kaže ponosni direktor škole.
Munjevito je prostrujala vest o nagradi pa su nas na svakom koraku upućivali na Milicu. Nešto što se samo snevalo je stvarnost a, Milica junakinja u danima kada se itekako priča i radi za mladost opštine Vladimirci.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa