4. februar 2016.4. feb 2016.
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST

POKUŠAJ OMALOVAŽAVANjA

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović bavi se unapređenjem kvaliteta života građana, obezbeđuje sve veća privredna ulaganja i stvara uslove da se naš grad razvija. Na sve dobro urađeno u gradu, bilo da je reč o izgradnji bazena, uređenju gradskog trga, izmeštanju deponije, čišćenju kanala, povraćaju prihoda od poreza na imovinu građana, Srpska napredna stranka pokušava da baci ljagu.
Jučerašnji navodi na konferenciji za novinare članova Srpske napredne stranke u Šapcu su neistiniti i pokazuju svo njihovo neznanje. Posetu gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića Mesnoj zajednici „Maovi“, koja je među prvima iskoristila sredstva od povraćaja poreza na imovinu, pokušali su da u svom nastupu ponište i kažu da je loše što se novac od poreza na imovinu vraća mesnim zajednicama. Građani ove mesne zajednice su primer dobrih rezultata politike Grada Šapca, koja radi u interesu svih građana našeg grada.
Očigledno je da Srpska napredna stranka u Šapcu ulazi u izbornu kampanju samo da bi se zadovoljili interesi njihovih članova. Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović se protivi takvoj praksi, i bori se idejama, radom, stručnošću i kulturom, koje se u Srpskoj naprednoj stranci mnogi boje.
INFORMATIVNA SLUŽBA ZAJEDNO ZA S

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa