Info

11. februar 2016.11. feb 2016.
OŠ Laza K. Lazarević

ŽELIM DA ZNAM VIŠE

Osnovna škola Laza K. Lazarević je u protekloj nedelji, u periodu od 8. do 12. februara, bila centar nauke, kulture, zabave i druženja. Zimski kamp prirodnih i društvenih nauka pod nazivom Želim da znam više opravdao je očekivanja kako nastavnika i rukovodstva škole, tako i učenika, a njegovom svečanom otvaranju prisustvovao je i gradonačelnig Grada Šapca Nebojša Zelenović koji je tom prilikom svim učenicima i nastavnom kadru poželeo srećan i uspešan rad u nadi da će deca steći nova znanja koja će im biti značajna u daljem školovanju.
Struktura pomenutog Kampa više je bila praktična nego teorijska. Predavanja iz oblasti: biologije, geografije, pravopisa i istorije bila su realizovana pomoću savremenih nastavnih metodama uz mogućnost otvaranja različitih diskusija iz pomenutih oblasti sa ciljem da deca iskažu svoja zapažanja i reše svoje nedoumice. Tokom prvog dana predavanja, učenici su na biologiji imali goste iz Zavoda za javno zdravlje, na kom je Igor Dragičević, dr i specijalista higijene, govorio o kvalitetu gradske vode upoređujući je sa flaširanom i vodom iz arterske česme.
Nastavnici i realizatori Kampa: Nataša Popović, Marijana Radaković, Boban Čamdžić i Nikola Tanasić svim učesnicima su poručili:
- Školarci, dugujemo vam veliku zahvalnost. Opravdali ste naša očekivanja, pokazali ste timski duh, družili ste se i učili kroz igru. Hvala vam što ste ŽELELI DA ZNATE VIŠE. Zajedno smo bogatiji za jedno novo iskustvo, jer smo i mi, vaši nastavnici, učili od vas! Nadamo se da je OŠ „Laza K. Lazarević“ bila dobar domaćin. Do sledećeg druženja i stvaranja nekih novih ideja i radionica, pozdravljaju vas vaši nastavnici na čelu sa direktorom škole Slobodanom Bogdanovićem i njegovim zamenikom Milanom Blagojevićem.
N. T.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa