17. mart 2016.17. mar 2016.
MUZIČKI APRIL U ŠAPCU

RAPHAEL NjRESSNIG & ENRICO CRIVELLARO

U subotu 23. aprila, na sceni Šabačkog pozorišta, publika će imati jednistvenu priliku da čuje a i da vidi kako izgleda jedan muzičko-scenski spektakl. Ulaz je besplatan a organizatori su Bluz i Džez udruženje i “Glas Podrinja“.
Rafael Vresnig(Raphael Njressnig) je jedan od najznačajnijih mladih evropskih bluz-džez muzičara. Svojim u isto vreme elegantnim i eksplozivnim stilom u protekloj deceniji stekao je status veoma cenjenog i traženog orguljaša na bluz-džez scenama mnogih država.
Enriko Kriveljaro (Enrico Crivellaro) je italijanski gitarista koji svoju karijeru već više od jedne decenije vodi paralelno u Evropi i Americi. Sarađivao je, na koncertima i pločama, sa tako velikim zvezada bluza kao što su Jeff Healey, Finis Tasby, Lee Oskar, James Harman, Janiva Magness, Bruce Katz, Lester Butler i mnogim drugim.
Rafael i Enriko imaju zajednički Organ Trio projekat već nekoliko godina. Njihova muzika može se definisati kao dobro odmeren midž bluesa, jazza, soula i funka sa visokim energetskim nabojem i neodoljivim gruveom.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa