14. april 2016.14. apr 2016.
VLADIMIRCI: OTVOREN DOM PALIH BORACA

BLISTA UKRAS VLADIMIRACA

Zdanje koje je na renoviranje čekalo preko tri decenije sada ima izdanje na kojem bi mu pozavidele i gradske sredine. Opština je iz budžeta izdvojila šest miliona dinara a tu će se opet održavati i sednice SO Vladimirci, kaže predsednik opštine Milorad Milinković.
- Dočekali smo da se imamo čime ponositi i gde goste primiti, pogledati lepu predstavu i dobar film a posle neadekvatne sale srednje Posavotamnavske škole, gde smo mladima smetali tu će se održavati i sednise SO Vladimirci kao nekada. Uloženo je puno, ali vredi a potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović je obećala i pomoć oko uređenja mokrog čvora. Nije bilo kraja njenom oduševljenju ali i samih građana koji su dobili savremen objekat. Tu svakako nije kraj jer radićemo gde god se može, pošto posla ima puno a, za dinar je sve teže. Dom palih boraca je zaslužio ovakvo izdanje, prezadovoljan je predsednik.
Brojni Vladimirčani i gosti se tiskaju da vide ovo umiveno zdanje a uskoro kreću i sadržaji. U planu je i prikladna fasada sve sa željom da se u Vladimircima i selima ostaje uz bogat životni sadržaj meštana.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa