12. maj 2016.12. maj 2016.
ŠABAČKI LETNjI FESTIVAL

POČINjE PRODAJA ULAZNICA

Prodaja karata po promotivnim cenama za Šabački letnji festival, koji će se održati od 29. do 31. jula, počela je na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstidža i DD Ticketa u Srbiji i regionu, kao i putem njihovih sajtova.
U prodaju je pušten ograničen broj kompleta ulaznica po ceni od 800 dinara za tri dana festivala sa uključene tri konzumacije i ulaznice za kamp od 1.500 dinara, koje obezbeđuju tri dana boravka u kampu, trodnevnu festivalsku kartu i tri konzumacije.
Od 29. do 31. jula u Šapcu, na prostoru Starog grada i Šabačke tvrđave, održaće se 14. Šabački letnji festival. Na Jelen Main Stage nastupaju Bajaga i instruktori, Hladno pivo, S.A.R.S., Zvonko Bogdan, Njho See, Marčelo i Napeti Ljuintet, Ničim izazvan, Atheist Rap i V.I.P., dok će među zidinama Šabačke tvrđave biti smeštena Party Arena, na kojoj vas očekuju Darren Emerson, Marko Nastić, Lea Dobričić, Martijn Ten Velden, The Beatshakers, Calvera & Manya i GroovyMan.
Šabački letnji festival je muzička manifestacija koja se tradicionalno održava svakog leta još od 2003. Ove godine je MTV, kao najpoznatiji kanal za mlade na svetu, preuzeo organizaciju 14. Šabačkog letnjeg festivala. Muzički program ovogodišnjeg ŠLF odvijaće se na dve bine - Jelen Main Stage i Party Areni, a biće predstavljeni raznovrsni i zanimljivi prateći sadržaji koji će se sastojati od radionica, zona za odmor, food cornera, Guitar Hero kutka, tezgi sa rukotvorinama, starim pločama sl...
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa