2. jun 2016.2. jun 2016.
NOVO VOZILO ODELjENjU SAOBRAĆAJNE POLICIJE

NEBEZBEDNI FINANSIRALI VEĆU BEZBEDNOST

Predsednik Skupštine grada Šapca i Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja Nemanja Pajić uručio je u ponedeljak ključeve novog vozila Odeljenju saobraćajne policije u Šapcu. Sredstva za kupovinu vozila namenski su opredeljena iz budžeta Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja, od naplaćenih prekršajnih kazni.
Dosadašnja saradnja Grada Šapca i Saobraćajne policije pokazala je dobre rezultate kada je u pitanju bezbednost u saobraćaju. Nabavka vozila marke „Škoda Rapid“ doprineće većoj efikasnosti u radu saobraćajne policije.
-Jedan od preduslova uspeha u našem zajedničkom poslu je dobra koordinacija svih službi koje imaju isti cilj ““ povećanje bezbednosti u saobraćaju. Verujem da će ovaj auto doprineti većoj efikasnosti u radu policije, a na simboličnom nivou ovo je znak dobre saradnje i povezanosti Saveta i saobraćajne policije. Prevencija nam i dalje ostaje primarni cilj, jer samo tako možemo zaštititi sve učesnike u saobraćaju i doprineti razvoju svesti o važnosti ove teme. Savet zato nastavlja svoje aktivnosti koje za cilj imaju promociju bezbednog učešća u saobraćaju i stvaranje navika od najmlađeg uzrasta, uz akcije koje su posvećene svim učesnicima. Tokom leta je, po statističkim podacima, povišen rizik od saobraćajnih nezgoda, pa i ovom prilikom svima upućujemo apel da poštuju propise, štite svoj i živote svih učesnika u saobraćaju, rekao je Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca i Saveta za koordinaciju poslova bezbednosti saobraćaja.
Načelnik Odeljenja saobraćajne policije Zoran Penonić istakao je da će ovo vozilo biti korišćeno isključivo u svrhe povećanja bezbednosti saobraćaja na teritoriji Šapca.
-Vozilo koje smo dobili finansirali su nebezbedni učesnici u saobraćaju. Jedan deo novca koji se slije u kasu Republike ili grada ugrađen je u bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju, rekao je Penonić.
„Škoda Rapid“ je deseto službeno vozilo u Odeljenju saobraćajne policije.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa