21. oktobar 2010.21. okt 2010.
PREDSTAVNICI AMBASADE KANADE U ŠAPCU

SLIKA DOBRE SARADNjE

U okviru manifestacije „Dani Kanade u Šapcu“, prošle srede u gradu boravili su Kenet Suli, savetnik u ambasadi Kanade i Olgica Marinković, šef Odeljenja za akademsku i kulturnu saradnju u ambasadi Kanade. Za goste iz Kanade zamenica gradonačelnika Šapca Jasminka Ristivojević priredila je prijem u Gradskoj kući. Pored načelnika Odeljenja za društvene delatnosti Nebojše Zelenovića, skupu su prisustvovali i direktori šabačkih ustanova kulture
Pred početak manifestacije, koju su podržali Ambasada Kanade u Srbiji i Grad Šabac, Kenet Suli je zajedničko angažovanje okarakterisao kao sliku dobre postojeće i najavu sve bolje saradnje Kanade i Srbije. Takođe je istakao opredeljenje kanadske ambasade da kulturne sadržaje ove zemlje predstavi ne samo u Beogradu već i u ostalim gradovima Srbije.
Imao sam priliku da sa zamenicom gradonačelnika Šapca razgovaram o različitim aspektima poslovne saradnje, među kojima je investiranje u privredu bila jedna od osnovnih tema, dodao je Kenet Suli. Govoreći o manifestaciji “Dani Kanade u Šapcu“, Jasminka Ristivojević ocenila je da Šapčani imaju dobru priliku da upoznaju deo kulture kanadskog naroda, saznaju pojedinosti o načinu obrazovanja u ovoj zemlji i čuju informacije o turističkim potencijalima Kanade.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa