16. jun 2016.16. jun 2016.
RVANjE

„Zlatni“ vikend ŠABAČKIH rvaČa

Mladi šabački rvači imali su uspešan vikend a dobru formu potvrdili su na otvorenom Prvenstvu Rumunije u rvanju Grčko ““ Rimskim stilom za pionire, održanom u Temišvaru.
U kategoriji do 66 kg, Uglješa Gajić stigao je do zlata. Do najvišeg mesta na postlju, dovele su ga tri pobede, a u odlučujućoj, finalnoj, savladao je rvača iz Bugarske.
Ilija Petrović nastupao je u drugoj kategoriji, do 85 kg, ali je učinak bio poput Uglješinog. Trijumfima u četvrtfinalu i polufinalu, obezbedio je mesto u finalu, a tamo bio bolji od rvača Grčke.
Dva šampiona impresionirala su domaćine, te su ostali dan duže u Rumuniji kako bi nastupili za domaći klub „Herakle“ iz Temišvara u ekipnom delu turnira. Nastavili su u istom ritmu, savladali tri protivnika i domaćinima obezbedili ekipnu titulu ispred protivnika iz Bugarske i Moldavije.
U šabačkom klubu zadovoljni su i mečevima Momčila Gajića. Imao je brojnu konkurenciju u kategoriji do 47 kg, a posle dve startne pobede, zastao je u četvrtfinalnom duelu. Ukupno je u Temišvaru rvalo 210 boraca iz 9 zemalja.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa