23. decembar 2019.23. dec 2019.
Nova radionica Biblioteke šabačke za decu do pet godina

Nova radionica Biblioteke šabačke za decu do pet godina

U utorak, 24. decembra u 18 časova u Dvorani „Vinaver“ u Aneksu, održaće se, po prvi put, radionica „Rođeni za muziku“. Biblioteka šabačka je već godinama u čitavom regionu prepoznatljiva po projektu „Rođeni za čitanje“, čiji je cilj da se kod roditelja jača saznanje o sposobnostima njihovog deteta da pozitivno reaguje na podražaje stvorene čitanjem i pričanjem priča.


Nova radionica proizilazi upravo iz ovog projekta prvenstveno po osnovnoj ideji da se deca od malih nogu vežu za knjigu i čitanje. Radionica „Rođeni za muziku“ će se održavati jednom mesečno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na Pozajmnom odeljenju za decu u Aneksu Biblioteke šabačke.

U realizaciji radionice „Rođeni za muziku“ učestvovaće profesori i učenici Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“ iz Šapca. Deca će se upoznati sa nekim instrumentima, i sami će svirati i osetiti zadovoljstvo zbog spontanog nastanka melodija. U okviru radionice će se i pevati, ali i listati zvučne i muzičke knjige sa Pozajmnog odeljenja za decu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa