6. mart 2020.6. mar 2020.
foto: zvanični sajt FK Mačva

foto: zvanični sajt FK Mačva

Bez pritiska očekivanja

U Šapcu sutra gostuje "Crvena Zvezda", što je duel 25. kola Super lige Srbije. Šampion će gostovati Mačvi u subotu od 16 časova na stadionu u Pocerskoj, a iako su uloge autsajdera i favorita jasno opredeljene, nadu domaćina niko ne može oduzeti, smatra trener Dragan Aničić.

-U utakmicama kada dočekujemo Crvenu zvezdu ili Partizan, svi uživaju – publika, novinari, igrači, samo trenera uvek boli glava, jer realno, morate da se suprostavite protivniku koji je mnogo jači od vas. Mnogi kažu da u ovakvim utakmicama igrači treba da se opuste, jer nemaju šta da izgube, međutim ja to ne gledam na taj način, uvek imate za šta da se borite, šta da izgubite i šta da dobijete. Nije najpametnije da pretimo, jer kada naljutite takve ekipe može da bude loše po vas. Ali uvek postoji način da im se suprostavite. Crvena zvezda ima onaj tenk ispred stadiona I u nekom figurativnom smislu oni su kao klub tenk za nas, a mi smo realno goloruki. Retko se dešava da goloruk može da savlada onog ko je u tenku, ali se dešava - istakao je Aničić.

Prodaja ulaznica za subotnji meč sa ekipom Crvene zvezde počeće na dan utakmice, 07.marta od 09 sati na tri blagajne na stadionu FK Mačva u Šapcu. Za istočnu tribinu, gde će biti smešteni navijači Crvene zvezde, karte se kupuju na blagajni koja će biti smeštena na Istočnom sektoru. Cena ulaznica: Jug 400 dinara, Istok 500 i Zapad 1.000 dinara. Sezonske karte važe i za ovaj meč. Ulaz je besplatan samo za decu mlađu od 10 godina, dok svi ostali posetioci plaćaju ulaz.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa