20. mart 2020.20. mar 2020.
Zatvaraju se kafići, frizerski saloni, kladionice...

Zatvaraju se kafići, frizerski saloni, kladionice...

Štab za vanredne situacije opštine Koceljeva upravo je doneo odluku da se uvedu rigoroznije mere u cilju suzbijanja širenja koronavirusa te će na osnovu novih naredbi na lokalnom nivou svoj rad do daljnjeg morati da prekinu svi ugostiteljski objekti, sem onih koji pružaju usluge smeštaja i prenoćišta. Osim zatvaranja kafana, restorana i kafića, propisana je i zabrana rada frizerskim i kozmetičarskim salonima i objektima za zabavne igre poput igraonica i kladionica.

Naredba ne obuhvata pekare, markete, piljarnice, prodavnice mešovite robe, trgovinske radnje i sve ostale radnje za proizvodnju i promet roba i usluga. Radno vreme prehrambenih prodavnica je od 8-19 časova dok će zdravstvene apoteke potrošače snabdevati od 7-19.


Prema rečima Radovana Ranisavljevića iz opštinskog Štaba za vanredne situacije uveden je prvi, drugi i treći stepen mera u uslovima ratne vanredne situacije pa će, shodno tome, u opštinskoj upravi, Domu zdravlja i JKP "Progres" biti uvedena dvadesetčetvoročasovna dežurstva.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa