7. maj 2020.7. maj 2020.
Uređenje trotoara kod Jevremove škole

Uređenje trotoara kod Jevremove škole

U toku su radovi na izgradnji trotoara kod Jevremove škole, u Ulici Vojislava Ilića koji obuhvataju deo pored škole u dužini od 135 metara, a najavljeni su i radovi sa druge strane od Ulice Prote Smiljanjić ka Ulici kralja Milutina u dužini 610 metara. Reč je o investiciji čija je ukupna vrednost šest miliona dinara.

-Ulica Vojislava Ilića je veoma važna jer povezuje tri mesne zajednice (Žike Popović, Šipurske livade i Donji šor). Građani su glasali na referendumu da se rekonstrujiše trotoar u ovoj ulici, a po završetku će dobiti novu liniju javnog prevoza koja će povezivati više delova grada. Deca koja dolaze u Jevremovu školu moraju biti bezbedna. Takođe, svi građani koji prolaze kroz ovu ulicu i idu ka Domu zdravlja i Bolnici moraju imati kvalitetan trotoar. Tako da smo odlučili da pored dela ulice za koju su građani glasali proširimo i drugu stranu da bude u punom profilu- rekao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović.

Gradonačelnik je izrazio zahvalnost svim građanima koji su do sada učestvovali na neposrednom odlučivanju dodavši da grad polako izlazi iz krize i da život ne sme da stane.
-Sve firme i dalje poštuju red i drže odstojanje na čemu ćemo i dalje insistirati. Pored ove ulice, da bismo u potpunosti ispunili zahtev naših građana, predstoji nam uređenje još jedanog trotoara (sa leve i desne strane) u Ulici Miloša Obilića, čime će biti završen ciklus rekonstrukcije trotoara.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa