4. jun 2020.4. jun 2020.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za četvrtak, 4. jun

Naslovne strane novina u izdanjima za četvrtak, 4. jun 2020, pišu o predizbornim aktivnostima, falsifikovanju istorije u filmu prikazanom na televiziji u Albaniji, protestima u Americi zbog ubistva Afroamerikanca.

BLIC - Pod naslovom "Prisvajaju naše crkva a tvrde i da je Troja bila albanska", o filmu prikazanom u Albaniji, u kojem se tvrdi da su srpski hramovi na Kosovu zapravo albanski. Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović "Prestaću da pominjem majke kad nestanu uzroci za to".

VEČERENjE NOVOSTI - "Petorka protiv razgraničenja nas i Albanaca", list sazanje šta su ambasadori članica EU rekli Miroslavu Lajčaku, predstavniku EU za dijalog Beograda i Prištine. O zbivanima u Americi "Pentagon ne sluša Trampa".

DANAS - "Uzalud molba predsednika, nabavka oprema ostaje tajna", o tome da je premijerka obećala transparentnost tek nakon završetka epidemije. Predstavnica pokreta Jedan od pet miliona "Valentina Reković: Nismo bili svesni podrške dok nismo izađli na ulicu", o prikupljanju pitpisa građana za podršku izbornoj listi,

POLITIKA - Pod naslovom "Ne znamo na čemu EU zasniva svoj optimizam", prenosi ocene predsednika države Aleksandra Vučića o najavi ubrzanja dijaloga Beograda i Prištine. O zbivanjima u Americi "Da li je Donald Tramp jedini krivac za haos u Americi".
Agencija Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa