16. januar 2021.16. jan 2021.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane za subotu, 16. januar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu 16. januar 2021. godine pišu o ruskim i kineskim vakcinama koje treba da stignu u Srbiju, o novom soju virusa korona, o odnosima Rusije i Amerike posle izbora novog predsednika SAD.

BLIC - Prenosi rezultate istraživanja "Sve što treba da znate o novoj kineskoj vakcini". Pojedinosti iz života predsednika SFRJ u tekstu "Tito - šta je Josip Broz nosio u novčaniku".

VEČERNjE NOVOSTI - O kineskim vakcinama "Rukav do utorka zavrće 100.000 građana". O otvorenom pismu SANU koje su potpisala 93 intelektualca "Traže ostavku Kostića zbog izjava o KiM".

DANAS - O radnicima Ziđinovog rudnika u Rakiti "Kinezi u Srbiji rade po 250 sati mesečno". Profesor Farmaceutskog fakulteta Miroslav Savić o bezbednosti cepiva protiv korone "Primite onu vakcinu koja je dostupna".

POLITIKA - O pomoći evropskih država građanima i privredi u pandemiji "Srbija na prvom mestu u jugoistočnoj Evropi". O odnosima ruskog predsednika Vladimira Putina sa izabranim predsednikom Amerike Džozefom Bajdenom "Šta Kremlj ne zaboravlja novom šefu Bele kuće".
Agencija Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa