26. mart 2021.26. mar 2021.

GO SNS: Šabac krenuo ka boljoj budućnosti

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu sa zadovoljstvom može da konstatuje da je nakon dugog niza godina, naš grad krenuo ka sigurnoj i boljoj budućnosti. 

Posetom predsednika Srbije Aleksandra Vučića našem gradu, potvrđena su sva obećanja koja smo tokom predizborne kampanje dali našim sugrađanima - da će Šabac i država biti partneri. 

Predsednik Vučić, koji je obišao radove na izgradnji novog mosta preko reke Save, Šapčanima je doneo i radosne vesti. Završetak izgradnje mosta, kao i brze saobraćajnice od Šapca do Loznice, očekuje nas godinu dana pre roka. Tako radi odgovorna vlast. 

Ujedno, predsednik je najavio i mogućnost dovođenja novih stranih investitora, što će nakon japanskog "Jazakija" koji u Šapcu posluje, i kineske kompanije "Mint", čiji je dolazak u naš grad nešto ranije potvrđen, predstavljati ekonomsku prekretnicu.

U ime građana Šapca, Gradski odbor Srpske napredne stranke želi da se zahvali predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na poseti i na volji da i naš grad nakon toliko godina zapostavljenosti, napokon dobije status koji zaslužuje.

GO SNS Šabac

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa