27. jul 2021.27. jul 2021.
Novajlije pristigle ovog leta (Arsić, Milenković, Milovanović)

Novajlije pristigle ovog leta (Arsić, Milenković, Milovanović)

Šabački rukometaši startovali pripreme

Rukometaši "Metaloplastike" sinoć su startovali pripreme za novu sezonu. Novi početak dočekali su sa izmenama u igračkom kadru, stručnom štabu, ali je poput prethodne sezone ekipa malda i jednako ambiciozna, željna borbe za trofeje na domaćoj sceni.

Zajednička ocena stručnog štaba i novajlija u timu, istaknuta na današnjoj konferenciji za medije je da "Metaloplastika" uz dobar rad može mnogo i da imenom i tradicijom ne sme da se zadovoljava bilo čime što je manje od borbe za vrh.

Prvo okupljanje "plastičara" leta 2021. (print screen sajta kluba)


-Ostavljamo mogućnost da angažujemo još jednog igrača na bekovskoj poziciji ukoliko se ukaže prilika, van toga tim je kompletiran i skoro kompletni smo od prvog treninga. Nedostaju nam dva kadetska reprezentativca Dodić i Milovanović. Moramo od starta raditi jako u svakom segmentu, jer nas očekuje teška sezona u kojoj želimo da budemo vrhu, što znači da moramo pobeđivati. Iskreno nas vidim u borbi za trofeje, a parket će pokazati koliko možemo - rekao je trener Miodrag Kažić.

Stručni štab (Jovanović, Rašić, Kažić)


Njemu će u predstojećoj sezoni pomagati David Rašić, dok je za kondicioni deo zadužen Ognjen Jovanović.

Prelazni rok je obeležio dolazak Vuka Milenkovića iz Slovenije, kao i povratak dva iskusna igrača, praktično stasala u Metaloplastici, Darka Arsića i Nemanje Milovanovića.

-Uvek mi je lepo kada se vratim u Šabac. Iza mene je internacionalni period, a njega ne bi bilo bez Metaloplastike i uvek sam tu da budem uz Metaloplastiku i branim njene boje - rekao je Arsić.

Nemanja Milovanović je bek ponikao u Šapcu, a do prethodne sezone nosio je dres niškog Železničara odakle se vratio u klub gde je startovala seniorska karijera za njega.

-Ovo je klub gde se najkvalitetnije radi u odličnim uslovima. Čim je stigao poziv od Miodraga Kažića sa kojim sam već sarađivao u mlađim kategorijama, nisam uopšte razmišljao. Dogovorili smo se brzo i već sam se pakovao za Šabac. Radujem se novom početku u Metaloplastici i nadam se uspesima - istakao je Milovanović.

Sistem takmičenja u Super ligi je nepromenjen u odnosu na prethodnu sezonu, ali su grupe promenjene i Metaloplastika je u težoj, zajedno sa: Vojvodinom, Dinamom, Radničkim, Novim Pazarom, Jugovićem, Obilićem i Crvenom Zvezdom. U prvom kolu, 18/19. septembra gost „plastičara“ biće Zvezda, večiti rival ovdašnjeg kluba.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa