2. septembar 2021.2. sep 2021.
foto: mali nindža ratnici vredno rade na svojoj formi (foto: Glas Podrinja)

foto: mali nindža ratnici vredno rade na svojoj formi (foto: Glas Podrinja)

Izazov za male nindža ratnike

Prvih martovskih dana stariji su se nadmetali u trci sa preprekama, a pola godine kasnije priliku da se iskažu na jedinstvenom poligonu spretnosti imaju i najmlađi na prvom "Bušido čelendžu za decu".

Takmičenje priređuje Sportski centar "Bušido", a poprište je Sportsko-rekreativni kompleks "Stari grad".

Prepreke na nekoliko lokacija SRC "Stari grad" (foto: Glas Podrinja)


-Deca iz cele Srbije će u nedelju biti ovde i oprobati se na ovom našem poligonu različitih, ozbiljnih, a opet deci i njihovoj bezbednosti prilagođenih prepreka. Ovo je izazov za, slobodno mogu reći, decu male nindža ratnike, sportski izazov, ali i lepa prilika za druženje i psoeban lep doživljaj. Onlajn prijave su završene, imamo oko 70 prijavljenih mališana uzrasta od četiri do 14 godina. Moguće je i na dan prijave obezbediti učešće, tako da očekujemo oko stotinu takmičara. Raspon od deset godina nije mali i zato ćemo učesnike podeliti u tri starosne kategorije, te se praktično svi takmiče sa odgovarajućim uzrastom - ističe Aleksandar Janković iz SC "Bušido".

Poligon namenjen mališanima između 4 i 14 godina (foto: Glas Podrinja)


Poligon obuhvata različite prepreke postavljene na više lokacija SRC, početak i kraj je ispred šabačke tvrđave, svaki od zadatak podrazumeva različite veštine, a veliki broj sudija će obezbediti da ne bude problema u orijentaciji kod učesnika.

Start prve kategorije je u 12 časova u nedelju, 5. septembra, a za najbolje su obezbeđene medalje i pehari.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa