26. novembar 2021.26. nov 2021.
Foto: Opština Vladimirci

Foto: Opština Vladimirci

Asfaltiranje puta u Mesnoj zajednici Zvezd

U četvrtak prvim slojem asfalta presvučena je deonica puta u naseljenom mestu Zvezd dužine oko 800 metara. Investitor radova je Opština Vladimirci, a vrednost investicije iznosi 2.500.000,00 dinara.

Stanovnici naseljenog mesta Zvezd izrazili su veliko zadovoljstvo i zahvalnost, jer kako ističu godinama unazad nisu dobili ni metar asfalta i da je ovo prvi asfalt koji su dobili.

Opština Vladimirci nastaviće radove na asfaltiranju deonica puteva i do kraja 2021. godine, kako je i planirano, asfaltom će biti presvučeno još nekoliko deonica, tako da će u opštini Vladimirci novim asfaltom biti presvučeno ukupno 11 kilometara lokalnih puteva.

Kako je i najavio predsednik opštine Goran Zarić, prilikom obilaska radova na asfaltiranju puteva, Opština će i u narednom periodu izdvajati sredstva u svom budžetu za ovu namenu, a sve u cilju poboljšanja uslova za život građana opštine, ali i da se obezbedi bolja prohodnost i funkcionalnost puteva, što će doprineti i većoj bezbednosti učesnika u saobraćaju.




Opština Vladimirci

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa