29. mart 2022.29. mar 2022.
Foto: Glas Podrinja: Đorđe Milićević u poseti GO SPS Šabac

Foto: Glas Podrinja: Đorđe Milićević u poseti GO SPS Šabac

Đorđe Milićević u Šapcu

Jedna je Socijalistička partija Srbije

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Đorđe Milićević posetio je danas Gradski odbor stranke u Šapcu. Na štandu postavljenom ispred Stare robne kuće razgovarao je sa građanima i pozvao ih da na predstojećim parlamentranim izborima zaokruže broj 2 na glasačkom listiću.

Foto: Glas Podrinja: Novi početak za SPS u Šapcu


-Zadovoljstvo mi je što sam, po ko zna koji put u Šapcu. Ovaj trenutak je poseban jer je ovo je novi početak za SPS i Šabac. Dobre stare ideje za nova vremena koje će na novi način biti interpretirane. Mi se u ovoj kampanji ne trudimo da otimamo bilo čije biračko telo. Samo pozivamo sve dobronamerne levičare, sve koji su iz nekih razloga bili pasivizirani i nisu bili aktivni u proteklom vremenskom periodu, a glasačko su telo SPS-a da se vrate svojoj matici i tamo gde pripadaju. Postoji veliki potencijal u Šapcu. Na prethodnim izborima su pokušavali da minimiziraju SPS, pokušavali su da nas unište. Mi smo opstali i, ne samo da smo opstali, nego će SPS, ubeđen sam, sa svojim koalicionim partnerima, na ovim izborima imati daleko bolji rezultat nego što je imao na prethodnim parlamentarnim izborima. Dosta više kvazi levičara koji su nam poturali tadašnji predstavnici vladajuće koalicije, samo da bi otimali biračko telo SPS-a. Jedna je Socijalistička partija Srbije i dva stuba naše politike - nacionalni i socijalni, rekao je Đorđe Milićević.

Foto: Glas Podrinja: SPS je opstao


Podsetio je da podržavaju izbor Aleksandar Vučića za novi mandat na mestu predsednika Srbije. Milićević kaže da imaju dobru saradnju sa Srpskom naprednom strankom i da su ponosni na sve što su uralili u prethodnih 10 godina.
-Razgovarali smo neposredno pred ove izbore i dogovorili se o nastavku saradnje, jer smatramo da sve što smo uradili jeste dobar i stabilan osnov za nastavak saradnje. Dogovorili smo se da zajednički predsednički kandidat bude Aleksandar Vučić. Najbolji interes građana Srbije, u ovom trenutku je – Aleksandar Vučić predsednik Srbije, Ivica Dačić premijer, poručio je Đorđe Milićević.


Foto: Glas Podrinja: Dva stuba politike - nacionalni i socijalni
Glas Podrinja

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa