Info

26. april 2022.26. apr 2022.
Biblioteka šabačka

Biblioteka šabačka

Predstavljanje knjige Vlajka Panovića: „Brak, deca, porodica“

U sredu, 27. aprila 2022. godine, u 19 časova u Dvorani „Vinaver“ u Aneksu Biblioteke šabačke biće predstavljena knjiga „Brak, deca, porodica“ Vlajka Panovića, specijaliste medicinske psihologije. Pored autora, govoriće i Biljana Drobnjak, master-pedagog.

Knjiga je koncipirana u formi pitanja i odgovora koji odražavaju autorov savetodavni rad sa roditeljima i decom. Bave se nekim od najintrigantnijih tema koje interesuju (buduće) roditelje, ali i pitanjima koja se tiču muško-ženskih odnosa, uticaja muzike i stresa na sve nas. Namenjena je stručnoj javnosti, laicima, roditeljima i studentima koji će se u praksi naći pred mnogim dilemama koje ova knjiga razrešava.

Vlajko Panović je svoju bogatu karijeru u radu sa ljudima započeo kao psiholog u Gardijskoj brigadi, a tokom ratnih godina prelazi da radi na Institut za mentalno zdravlje i vojnu psihologiju u okviru Vojnomedicinske akademije u Beogradu (VMA) na mestu kliničkog psihologa. Od 2005. godine pa sve do odlaska u penziju radi u Kabinetu za neurologiju i psihijatriju u okviru VMA. Značajno je i angažovanje u okviru Dečjeg kabineta, gde je vodio Školu roditeljstva za zaposlene. Od 2000. godine je započeo i savetodavni rad za zavisnike i njihove porodice.

Biljana Drobnjak je od 2004. godine zaposlena u Šabačkoj gimnaziji na mestu stručnog saradnika i profesora. Od 2019. godine ima zvanje pedagoškog savetnika. Recenzent je knjige „Brak, deca, porodica“.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa