5. jun 2018.5. jun 2018.
Želimo pobednički kraj velike sezone

Želimo pobednički kraj velike sezone

Šabački vaterpolisti sutra završavaju sezonu derbijem protiv "Crvene Zvezde" u Šapcu. Prvotimci i trener Ličanin nadaju se da bi pobedom mogli da se oproste od sezone u kojoj su ostvareni izvanredni rezultati na svim poljima. Uloga favorita jeste na Crvenoj Zvezdi i pritiska nema, ali je želja velkika, istaknuto je na zvaničnoj konferenciji za medije VK "Šabac".
-Želimo da se od naše sjajne publike oprostimo trijumfom. Fantastična sezona je iza nas, ponosan sam što sam kapiten ovih momaka, ostvarili smo mnogo, voleli bi još jedan podvig sutra, daćemo sve od sebe da ga ostvarimo. Zvezda nas je porazila tri puta ove sezone,pokušaćemo da im se osvetimo, nadamo se uz pune tribine - istakao je kapiten Darko Aleksić.
-Zvezda je jaka, ali naši rezultati su pokazali da možemo protiv svih, pa i protiv najjačih. U svoje, ali i ime svih saigrača mogu da obećam apsolutno ѕalaganje i borbu čitav meč - dodaje najbolji strelac ekipe Nikola Marković.
-Već smo ostvarili mnogo, ali bi bilo sjajno da ligu završimo pobedom, još jednim nizom i na taj način stavimo tačku na odličnu sezonu. Jesu gosti favoriti, ali mi se ne predajemo - zaključuje pomoćni trener Nemanja Ličanin.
Podsećamo, "Šabac" je osigurao treću poziciju u Ligi, a to garantuje kvalifikacije za Ligu šampiona. Pre toga se plasirao u regionalnu A1 ligu i igrao finale Kupa Srbije.
Meč protiv Crvene Zvezde startuje sutra (sreda, 09.06) od 20 časova na Gradskom bazenu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa