15. avgust 2022.15. avg 2022.
Mačvainfo.rs

Mačvainfo.rs

Gluščani dva sata traktorima blokirali centar sela i put S.Mitrovica (Bogatić)-Pavlovića most

U Glušcima su poljoprivrednici, oko 2 sata, blokirali raskrsnicu u centru sela i državni put 1B reda Sremska Mitrovica- (Bogatić) -Pavlovića most.....

Na taj način su, kako su nam u izjavama rekli, podržali protest poljioprivrednika u Novom Sadu i drugim mestima Srbije, kao i sve zahteve “Inicijative za opstanak poljoprivrede Srbije”.
Mačvainfo.rs

Poljoprivrednici koji su danas protestovali u Glušcima u svojim izjavama ukazuju da je “ mnogobrojnim pojedincima omogućeno da se bogate na račun seljaka, da su poljoprivrednici godinama primorani da svoje proizvode daju u bescenje”, a da država ne preduzima prave i konkretne mere da zaštiti poljoprivrednike. Kako su poljoprivrednici na protestu u izjavama istakli “ovog puta seljaci koji protestuju po Srbiji ići će "do kraja – do ispunjenja svih zahteva".
Mačvainfo.rs

Blokada je trajala dva sata, stvorena je velika, kilometarska kolona kamiona i automobila iz oba putna pravca, od Bogatića ka S.Mitorvici, kao i iz pravca Sremske Mitrovice ka Bogatiću i Pavlovića mostu.....Blokirani putnici strpljivo su čekali da se protest završi. Blokada i protest završeni su bez incidenata oko 12,30 časova.

Redakcija Mačvainfo
Mačvainfo.rs

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa