26. novembar 2022.26. nov 2022.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Radionice u predah smeštaju "Bogdaj" tokom vikenda

Predah smeštaj "Bogdaj" danas i sutra organizuje radionice za decu i roditelje. Tokom "Dana otvorenih vrata" petnaestak korisnika uživaće u druženju i prilici da pokažu kreativnost kroz izradu novogodišnjih ukrasa i kićenje jelke.
Glas Podrinja

-
Okupićemo uglavnom redovne korisnike koji su sa nama prethodnih godinu i po dana. Ovih dana nisu svi u mogućnosti da dođu zbog obaveza ili sezonskih prehlada. Uvek se trudimo da imamo nekih aktivnosti. Otvoreni smo non- stop, kad roditelj ili staratelj ima potrebu i najavi se, mi im izlazimo u susret i tu smo da provedemo kvalitetno vreme sa njihovom decom- napominje upravnica predah smeštaja "Bogdaj" Danka Tomić.


Majka petnaestogodišnjeg dečaka sa autizmom Marija Skvarica kaže da je on korisnik smeštaja proteklih šest meseci.
Glas Podrinja


-Veoma sam zaodovoljna. Boravak ovde mu puno znači, a i meni kao roditelju, jer ne razmišljam o njegovoj bezbednosti kad ga ostavim, znam da je siguran. Nega i smeštaj su dobri, ovo je prva etapa u nizu usluga koje su neophodne za tu decu. Verujem da će ih u narednom periodu biti još- istakla je Skvarica, koja je i potpredsednica Udruženja Autizam Šabac.


"Bogdaj" ima devet zaposlenih i okuplja korisnike od pet do 55 godina.
Glas Podrinja

Najnoviji broj

26. januar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa