8. decembar 2022.8. dec 2022.
Naslovne strane za četvrtak, 8. decembar 2022. godine

Naslovne strane za četvrtak, 8. decembar 2022. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka pišu o odugovlačenju Saveta REM-a da dodeli petu nacionalnu frekvenciju za televiziju, o stavu SAD o lokalnim izborima na severu Kosova koje je raspisala Priština, kao i o očekivanim kretanjima na tržištu nekretnina.

ALO - List ocenjuje "Gasna kriza drmaće Evropu bar do 2027". O vremenskoj prognozi za kraj godine: "Meteorolozi prognoziraju - bljuzga za Novu godinu".

BLIC - U tekstu "Kamere će snimati lekare" o mogućoj kontroli lekara iz državnih zdravstvenih ustanova koji rade i u privatnim klinikama.

VEČERNjE NOVOSTI - Pod naslovom "Kurti planira tihu okupaciju severa Kosova", list piše o poslednjim incidentima u srpskim sredinama na severu pokrajine. U tekstu "Cene kvadrata 'skaču' i u 2023. godini" list piše da u dogledno vreme neće doći do pojeftinjenja nekretnina.

DANAS - Pod naslovom "Bratislav Gašić preuzima specijalne jedinice" list piše o navodno novim nadležnostima ministra unutrašnjih poslova. O kašnjenju odluke o dodeli pete nacionalne frekvencije u tekstu "Medijske manipulacije gore nego 90-ih".

INFORMER - List piše o reagovanju ambasadora SAD u Prištini Džefa Hovenijera povodom izbora na severu Kosova: "Kurti, ostavi Srbe na miru".

KURIR - O nasilju u školama: "Skandal u OŠ 'Sveti Sava' u Vrčinu - Nastavnica siledžija". List piše: "Pop sveti vodicu za 2.000 dinara, tarifu podigao zbog cene goriva".

NOVA - U tekstu "Vučić ljut na Zoranu Mihajlović i sprema obračun", list piše o navodnom "strahu" predsednika Srbije da će bivša ministarka osnovati novu stranku.

POLITIKA - "Amerika smatra da nema uslova za izbore na severu Kosova", o reakcijama na plan Prištine da 18. decembra organizuje glasanje za gradonačelnike opština sa srpskom većinom. "Živimo u najopasnijem vremenu od kraja Drugog svetskog rata", kaže za list direktor Instituta za međunarodnu politiku i privredu Branislav Đorđević.
Beta

Najnoviji broj

26. januar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa