6. januar 2023.6. jan 2023.
Uroš Pavlović (foto: KSS)

Uroš Pavlović (foto: KSS)

Najbolji trener Podrinja 2022. godine - Uroš Pavlović

Kada je sportska godina uspešna, savska je takva na našem području, teško je izabrati najboljeeg trenera- pedagoga, jer nas sve ponovo vodi na polje upoređivanja neuporedivog. U mnoštvu alternativa, izabrali smo za ovo priznanje čoveka koji je ličnim priznanjima i uspesima svojih pulena nadmašio svoje godine života. Rekorder po broju priznanja za najboljeg trenera u Podrinju u ovom veku, još jednim je pobednik - Uroš Pavlović, trener KK Zorka i član stručnog štaba kajakaške reprezentacije Srbije.

Uroš još pripada plejadi mlađih trenera, iako je rezultatima nadmašio mnogo iskusnije. Naviknuti na uspehe šabačkih kajakaša često i ne shvatamo koliko je rada potrebno da bi se opstalo u vrhu, jer konkurencija je sve veća i jača. Godina iza nas je pokazala da Kajak klub Zorka ne stvara sjajne kajakaške, već i izvanredne mlade trenere na koje se Savez može osloniti punom snagom. Pavlović je jedan iz plejade u nizu.

Seniori KK Zorka sa trenerima Milanom Đenadićem i Urošem Pavlovićem - šampioni Srbije (foto: KK Zorka fb stranica)


Tokom 2022. Uroš je predvodio četverac mlađih seniora na 500 metara u kome je veslao i Branko Lagundžić, do fenomenalnog drugog mesta, gde su prevazišli sva očekivanja, ostavivši iza sebe postave koje su duže zajedno. Nedugo potom delovi sekunde su delili četverac seniora da osvoji medalju. Četvrta pozicija je svejedno značajno iznad planova, a te momke, među kojima behu Branko Lagundžić i Mihailo Subotić, predvodio je Pavlović.

U završnici sezone, sa klupskim učenicima došao je do dve ekipne titule i dva vicešampionska zvanja u Srbiji.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa