5. februar 2023.5. feb 2023.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Sutra mraz ujutru, tokom dana sunčano i hladno

U Srbiji će sutra na severu i istoku biti sunčano, a u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno uz provejavanje slabog snega, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Udari vetra ujutro i pre podne biće oko 15 metara u sekundi (oko 55 kilometara na sat), a posle podne i uveče vetar će postepeno oslabiti i očekuje se postepena stabilizacija vremenskih prilika.

Najniža temperatura od minus 12 do minus pet stepeni Celzijusa, u planinskim predelima i do minus 20 stepeni, a najviša od minus tri do dva stepena Celzijusa.

U Beogradu će posle jutra sa umerenim mrazom biti sunčano i sredinom dana umereno oblačno vreme. Vetar slab i umeren severozapadni. Najniža temperatura od minus osam do minus pet stepeni, a najviša oko nula.

U Srbiji će tokom većeg dela naredne sedmice biti hladno, sa mrazom i temperaturom od minus 12 do minus pet stepeni, a na planinama i do minus 20. Biće suvo i stabilno vreme, uz dosta sunčanih sati sa maksimalnim temperaturama od minus dva do dva stepena. U četvrtak u košavskom području očekuje se kratkotrajna hladna košava. Od sledećeg vikenda porast temperature.



Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa