15. februar 2023.15. feb 2023.
FB stranica Ljubovija.info

FB stranica Ljubovija.info

Sajam obrazovanja u Ljuboviji

U Srednjoj školi „Vuk Karadžić“ u Ljuboviji organizovan je prvi Sajam obrazovanja, sa ciljem da se učenici završnih razreda upoznaju sa studijskim programima, načinom rada i ponudom fakulteta i visokih škola, kao i drugim pitanjima značajnim za njihov dalji profesionalni razvoj.

Cvoje programe predstavilo je oko 20 strukovnih škola i fakulteta, a njihovi predstavnici pohvalili su organizaciju sajma i zahvalili se direktorki na pozivu i prilici da se predstave učenicima na ovakav način.

"Uspešno je realizovana aktivnost u okviru profesionalne orijentacije učenika i nadam se da su učenici dobili neophodne informacije koje će im pomoći u odabiru budućeg zanimanja. Posebno me obradovalo prisustvo naših bivših učenika, sada uspešnih studenata, koji su bili članovi timova za promociju fakulteta i visokih strukovnih škola i koji su nam još jednom potvrdili da im je naša škola bila dobra osnova za fakultet", rekla je direktorka Srednje škole "Vuk Karadžić" Ljubovija, Dragana Arsić.

Predstavnici fakulteta i visokih strukovnih škola poneli su lepo iskustvo iz ove škole i poklon promotivni materijal koji je obezbedila Turistička organizacija opštine Ljubovija.
FB stranica Ljubovija.info

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa