28. maj 2023.28. maj 2023.
Naslovne strane za nedelju, 28. maj 2023. godine

Naslovne strane za nedelju, 28. maj 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 28. maj pišu o promenama u vrhu Srpske napredne stranke, protestu "Srbija protiv nasilja" koji je održan u Beogradu, i drugim temama.

ALO - "Vučić stranku poverio Vučeviću", o odluci Aleksandra Vučića da Milošu Vučeviću ustupi vođenje stranke. O situaciji na severu Kosova "Kurti sprema novi udar".

BLIC - "Vučević vodi SNS umesto Vučića", o promeni na čelu SNS-a. "Četvrta protestna šetnja opozicije", list piše o protestu "Srbija protiv nasilja" koji je u subotu održan u Beogradu.

VEČERNjE NOVOSTI - O izboru Miloša Vučevića za novog predsednika SNS-a "Prednost je naslediti stranku od Vučića". O situaciji na severu Kosova i reakciji Beograda "Vojska Srbije ostaje na gotovs".

KURIR - Pod naslovom "Odgovor na teror", list piše o situaciji na severu Kosova. O novom predsedniku SNS-a "Naslednik".

POLITIKA - List piše o promenama u vođstvu SNS-a "Miloš Vučević novi lider naprednjaka". O odluci sa sednice Saveta za nacionalnu bezbednost "Oružane snage do daljeg u najvišem stepenu borbene gotovosti".

SRPSKI TELEGRAF - "Vučević na čelu SNS", o novom predsedniku te stranke. O najavi Aleksandra Vučića da će osnovati novi politički pokret "Vučiću ovo neće oprostiti".
Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa