17. avgust 2023.17. avg 2023.
Šabački tim peti u Evropi (foto: SPŠ)

Šabački tim peti u Evropi (foto: SPŠ)

Završena Agroolimpijada: Šapčani peti

Peto mesto od 18 ekipa iz 18 evropskih zemalja osvojio je srpski tim sačinjen od učenika Srednje poljoprivredne škole sa domom učenika iz Šapca.

Srpska reprezentacija na Agroolimpijadi (foto:SPŠ)


Učenici: Teodora Tešić, Dalibor Belić, Aleksa Miletić i Veljko Šešić, predviđeni profesorom Dušanom Majstorovićem, uspeli su danas da poprave plasman za pet mesta.

Srpski tim: Popravili plasman za 5 mesta (foto: SPŠ)


Nakon jučerašnjeg dana, srpski tim, zauzimao je 10 mesto, ali zahvaljujući pobedi u današnje 4 discipline, i drugom mestu u jednoj, u ukupnom plasmanu završavaju kao petoplasirani.

Treće učešće SPŠ na Agroolimpijadi (foto:SPŠ)


Ovo je treće učešće Srednje poljoprivredne škole na Agroolimpijadi. Prilikom prvog bili su sedmi, 2018. godine u Portugalu evropski vicešampioni, i danas, nakon pet godina pauze, zauzimaju peto mesto.

Dodela diploma (foto:SPŠ)


Agroolimpijada obuhvata stručne discipline iz oblasti poljoprivrede, osmišljena je sa ciljem intenzivnijeg povezivanja obrazovnih ustanova za mlade poljoprivrednike širom Evrope, organizator je Udruženje za razvoj stručnog obrazovanja i obuke u zelenom sektoru Evrope EUROPEA.

Zaslužene nagrade (foto: SPŠ)


Srednja poljoprivredna škola iz Šapca je članica Udruženja od 2016. godine, dok su joj preporuka za ovo takmičenje bili dosadašnji rezultati i intenzivna saradnja sa drugim poljoprivrednim školama u Evropi.

Tabela sa rezultatim (foto:SPŠ)
GP

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa