Инфо

17. август 2023.17. авг 2023.
Шабачки тим пети у Европи (фото: СПШ)

Шабачки тим пети у Европи (фото: СПШ)

Завршена Агроолимпијада: Шапчани пети

Пето место од 18 екипа из 18 европских земаља освојио је српски тим сачињен од ученика Средње пољопривредне школе са домом ученика из Шапца.

Српска репрезентација на Агроолимпијади (фото:СПШ)


Ученици: Теодора Тешић, Далибор Белић, Алекса Милетић и Вељко Шешић, предвиђени професором Душаном Мајсторовићем, успели су данас да поправе пласман за пет места.

Српски тим: Поправили пласман за 5 места (фото: СПШ)


Након јучерашњег дана, српски тим, заузимао је 10 место, али захваљујући победи у данашње 4 дисциплине, и другом месту у једној, у укупном пласману завршавају као петопласирани.

Треће учешће СПШ на Агроолимпијади (фото:СПШ)


Ово је треће учешће Средње пољопривредне школе на Агроолимпијади. Приликом првог били су седми, 2018. године у Португалу европски вицешампиони, и данас, након пет година паузе, заузимају пето место.

Додела диплома (фото:СПШ)


Агроолимпијада обухвата стручне дисциплине из области пољопривреде, осмишљена је са циљем интензивнијег повезивања образовних установа за младе пољопривреднике широм Европе, организатор је Удружење за развој стручног образовања и обуке у зеленом сектору Европе ЕУРОПЕА.

Заслужене награде (фото: СПШ)


Средња пољопривредна школа из Шапца је чланица Удружења од 2016. године, док су јој препорука за ово такмичење били досадашњи резултати и интензивна сарадња са другим пољопривредним школама у Европи.

Табела са резултатим (фото:СПШ)
ГП

Најновији број

16. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa