3. septembar 2023.3. sep 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

Besplatni udžbenici za sve osnovce i paketići za prvake u Ljuboviji

Predsednik Opštine Ljubovija Milan Jovanović i zamenik predsednika Aleksandar Đukić obišli su Osnovnu školu „Petar Vragolić“ povodom početka školske godine, prenosi Ljubovija.info.

U Osnovnoj školi učenici starijih razreda, zajedno sa učiteljima, priredili su priredbu za đake prvake, nakon koje su deca raspoređena u tri odeljenja.
Ljubovija.info

Jovanović je istakao da se Opština Ljubovija potrudila da obezbedi besplatne udžbenike za sve učenike osnovne škole na teritoriji Ljubovije, po čemu se izdvaja kao jedina opština u Srbiji.

-Znam da to nije velika pomoć, ali značiće svim roditeljima i olakšaće polazak dece u školu. Potrebno je obezbediti i nove patike, i novu garderobu, i nove sveske, pribor, bar smo na ovaj način rasteretili roditelje nabavkom novih udžbenika. Trudiću se zajedno sa mojim saradnicima da ovakvih vidova pomoći bude i u buduće, da pomognemo i deci i roditeljima i da svi zajedno omogućimo našoj deci da što lakše i bezbrižnije odrastu – rekao je predsednik Jovanović.


Pored besplatnih udžbenika, đaci prvog razreda osnovne škole dobili su i „plazma“ paketiće koje je obezbedila kompanija „Bambi“.

Jovanović je posetio i učenike prve smene Srednje škole „Vuk Karadžić“, a nešto kasnije i nove srednjoškolce, kojima je upriličen svečani doček uz izvođenje himne.
G. P.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa