8. oktobar 2023.8. okt 2023.
Mnogo razloga za radost (foto: Glas Podrinja)

Mnogo razloga za radost (foto: Glas Podrinja)

Mačva u vrhu tabele, sledi Dubočica

Nakon deset odigranih kola, odnosno trećine regularnog dela sezone Mačva je na visokoj drugoj poziciji Prve lige, uz meč više i jednak bodovni saldo kao i Smederevo. Beleži niz od osam mečeva bez poraza. Nakon remija u Beogradu, protiv Radničkog, 1:1, Mačva je igrom zaslužila sva tri boda, međutim domaći su uspeli da izjendače.

Do sada Mačva je ostvarila četiri pobede, uz pet remija i jedan poraz. OFK Beograd je već ubedljivo na vrhu sa devet bodova više i već je blizu prvog mesta na kraju regularnog dela.

Niz od osam mečeva bez poraza (foto: Glas Podrinja)


-Otvorili smo je dobro, poveli 1:0 i imali još par situacija da utakmicu rešimo prvo poluvreme i povedemo 2:0. Drugo poluvreme smo dali gol za 2:0 u 50. minutu, gde bi utakmica bila rešena, ali je gol poništen zbog navodne ofsajd situacije, gde svi ljudi koji su gledali prenos utakmice na internetu kažu da nema govora o nedozvoljenoj poziciji. Imali smo i stativu gde nam je falilo i malo sreće, da prelomimo utakmicu u našu korist. Kako to obično bude, usledila je kazna i primamo gol posle aut situacije i evro-gola - naglasio je trener Ivan Kurtušić za stranicu FK Mačva.

U narednom kolu Mačvu očekuje gosotovanje ambicioznog novajlije iz Leskovca. Dubočica ima izvanredne uslove, važili su i z apotencijalno iznenađenje u borbi za Super ligu. Nakon četiri meča bez pobede Dubočica je pobedila Vršac i prekinula loš niz. Istovremeno Dubočica je treći gost Prve lige, u četiri meča je neporažena, a zabeležila je i pobedu protiv Grafičara.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa