25. oktobar 2023.25. okt 2023.
33 godine postojanja u Šapcu (Foto: Glas Podrinja)

33 godine postojanja u Šapcu (Foto: Glas Podrinja)

SPS obeležio 33 godine postojanja u Šapcu

Gradski odbor Socijalističke partije Srbije obeležio je 33 godine postojanja u Šapcu. Velika sala u zgradi nekadašnjeg Komiteta bila je premala da primi sve goste. Najveći broj pristalica u poslednjih petnaestak godina okupio se oko Gradskog odbora.


Dr vet.med. Nikola Milutinović (Foto: Glas Podrinja)


-Veoma sam srećan što je posle dugo godina ova sala puna. Nismo u gradu u vlasti više od 20 godina. Okupljanje oko SPS-a je počelo i kada vidim ove ljude verujem i da će doći pravedan rezultat. Spremamo se za izbore i polako počinjemo da ulazimo u kampanju. Mislim da SPS u Šapcu, posle 17. decembra mora ući u vlast, jer je raspoloženje naroda takvo. Mi smo tu da slušamo narod i u selu i u gradu, da im izađemo u susret, da budemo podrška slabima. Mi smo u jednom trenutku došli do dna i to je tužno, ali je velika sreća kada vidimo kako se sada pridižemo. Državi je potrebna ovakva ozbiljna levica, koja može da pomogne svom narodu da bolje živi i da ukaže na sve ono što može bolje da se uradi, rekao je predsednik GO SPS-a dr vet.med. Nikola Milutinović.

Puna sala pristalica (Foto: Glas Podrinja)


Okupljanju su prisustvovali stari istaknuti članovi SPS-a, među kojima su bili Radenko Stepić i Jela Veselić, kao i član Glavnog odobra i ministar u Vladi Republike Srbije Đorđe Milićević.

Fot: Glas Podrinja


Opširnije u štampanom izdanju "Glasa Podrinja".

Đorđe Milićević i Nikola Milutinović
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa