27. oktobar 2023.27. okt 2023.
Slava stranke (Foto: Glas Podrinja)

Slava stranke (Foto: Glas Podrinja)

Slava Srpske napredne stranke

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu obeležio je stranačku slavu, Svetu Petku. Slava je obeležena u krugu članova i simpatizera, a u prisustvu sveštenstva je polomljen kolač.


Živan Bajić (Foto: Glas Podrinja)


-Sve ove ljude okuplja ista ideja, isti cilj, isti motiv, a to je ljuba vprema Šapcu, ljubav prema Srbiji. Za sprovođenje takve ideje važno je i to što podržavamo SNS i političku ideju čiji je tvorac predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Grad Šabac je u poslednje tri godine postao pravi partner svojoj državi, što pokazuju i infrastrukturni projekti koji su stigli u naš grad. Pre nepune dve nedelje otvoren je novi auto-put, prošle nedelje na obeležavanju 15. rođendana naše stranke najavljen je početak radova na putu Šabac - Tekeriš. Šabac će uskoro dobiti i novu bolnicu, magnetnu rezonancu. Sve je to bitno za kvalitetniji i bolji život u našem gradu. Ponosan sam na rezulat koji je gradska vlast ostvarila u poslednje tri godine, na čelu sa gradonačelnikom Aleksandrom Pajićem. Borićemo se da i u narednom periodu zastupamo politku dela, politiku istine i borimo se za kvalitetniji život građana Šapca, rekao je predsednik GO SNS Šabac Živan Bajić i čestitao slavu svima koji slave.

Foto: Glas Podrinja


Slavu je sugrađanima čestitao i potpredsednik GO i član Glavnog dobra SNS Boban Birmančević. Istakao je da je ovo za njih najlepši dan u godini.

Boban Birmančević (Foto: Glas Podrinja)


-Želja nam je da do iduće slave napravimo još boljih rezultata i da grad Šabac, država Srbija i svi zajedno uđemo u budućnost koju je kreirao Aleksandar Vučić. Jedinsvo koje pokazujemo u Šapcu i Srbiji je snaga koju dobijamo i preko slave Svete Petke, rekao je Birmančević.

M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa